Expoebre 2018 incorpora “Celebrem!”, un espai únic dedicat al món de les celebracions

La fira tindrà lloc del 28 d'abril a l'1 de maig, i enguany comptarà amb més seccions i expositors

El regidor de Fires de l’Ajuntament de Tortosa, Emili Lehmann, acompanyat del director de Fira Tortosa, Ramon Ferrando, ha presentat la 74a edició de la fira Expoebre, que es dura a terme del dissabte 28 d’abril fins al dimarts 1 de maig al Pavelló Firal de Tortosa.

La fira programada per enguany continuarà amb les sectorials que s’han consolidat en les darreres edicions, predominant el apartats de la llar, la decoració o la jardineria, així com la 13a edició de l’Ebreambient, el saló del medi ambient i la sostenibilitat: “Hem fet l’esforç de redimensionar-lo, especialment en aspectes molt orientats a la llar, un esforç que ens ha donat els seus fruits, especialment en el que toca al número de visitants”, ha explicat el regidor de Fires, afegint que en la darrera edició es va augmentar les visites d’un 21%, amb un total de 35.000 assistents, i es va comptar amb més de 180 expositors.

L’objectiu d’aquest any és mantenir o, fins i tot, millorar aquestes dades introduint un nou apartat, “Celebrem!/Saló de nuvis i celebracions de les Terres de l’Ebre”, el qual no només estarà destinat a bodes, sinó també a tot el que envolta les celebracions: graduacions, jubilacions, aniversaris, comunions i altres esdeveniments. La prova-pilot que es va fer l’any passat dins de l’edició 2017 d’Expoebre, sense oficialitzar encara, va donar uns importants resultats, que han fet que enguany es disposi ja de més de 20 expositors, amb previsió d’un increment.

La fira Expoebre 2018 no té tancada al 100% la seva programació, i encara es treballa en alguns apartats, com en les activitats lúdiques, complementàries als apartats expositius. Totes les activitats i l’entrada al recinte segueixen sent gratuïtes per a tots el públics.