267 persones emeten 1.831 vots per elegir 7 tresors del patrimoni cultural de Tortosa el primer dia de votació

Un total de 267 persones han participat en la votació per elegir 7 tresors del patrimoni cultural de Tortosa durant les primeres 24 h. de votació. Cada votant pot emetre 1, 2, 3, 4, 5, 6 o 7 vots de diferents candidatures per la qual cosa el nombre total de vots emesos fins ara és de 1.831.

El Baix Ebre és la comarca des d’on més s’ha votat, amb un 79% del total de vots emesos. Segueixen el Montsià, amb un 7%, el Barcelonès, amb un 3% i el Baix Camp, amb un 2%. La resta de vots venen d’altres parts de Catalunya.

Demà dimecres 27 de maig es farà pública la primera classificació provisional de l’elecció 7 tresors del patrimoni cultural de Tortosa.

Vint candidatures aspiren a convertir-se en tresor del patrimoni cultural de Tortosa. Les 7 més votades assoliran aquesta distinció.

Fins el dia 7 de juny hi ha temps de votar. Per a fer-ho cal accedir a www.ccc.cat i omplir el formulari de votació,

La campanya “7 tresors del patrimoni cultural de Tortosa” està organitzada per l’associació Capital de la Cultura Catalana amb el suport de l’ajuntament de Tortosa en el marc del pròleg de la Capital de la Cultura Catalana Tortosa 2021.

L’objectiu d’aquesta campanya és promoure i divulgar el patrimoni cultural de Tortosa d’una manera didàctica, pedagògica, lúdica i motivar la visita als llocs seleccionats i elegits. A més, pretén establir noves rutes turístiques que permetin als visitants conèixer la riquesa patrimonial de Tortosa alhora que es promou la participació ciutadana.