Requisen una narcollanxa a La Ràpita

La narcollanxa es trobava dins d'un turisme que circulava "a gran velocitat" per la urbanització de Riumar

Agents de la Patrulla Fiscal i Fronteres de la Guàrdia Civil a Tarragona van confiscar dijous passat una embarcació pneumàtica “narcollanxa” en un camió estacionat en una urbanització de Sant Carles de la Ràpita (Tarragona).

La patrulla va observar que un turisme circulava “a gran velocitat” per la urbanització de Riumar i es va dirigir a la zona d’on venia, ha informat la Guàrdia Civil en un comunicat aquest dijous.

Els agents “van intuir” que el vehicle intentava allunyar-se d’una patrulla de la Policia Local de Deltebre (Tarragona) situada al costat d’un camió de gran tonatge amb semiremolc estacionat a la urbanització.

Davant l'”inusual” que resultava un camió d’aquesta grandària en una urbanització vacacional i turística, van identificar al conductor i van inspeccionar el remolc, en el qual van trobar una embarcació semirígida de grans dimensions, pròxima als 12 metres d’eslora, amb tres motors nàutics d’elevada potència.

Els agents van detenir a l’individu per un presumpte contraban per tenir aquest tipus d’embarcació, i ha quedat en llibertat després de passar a disposició judicial.

L’embarcació ha quedat a la disposició del jutjat instructor, i la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Tarragona es farà càrrec de les diligències de recerca.

Control Intensificat

En haver-se detectat ja en diferents ocasions el pas de “narcollanxes” per la zona sud de la província de Tarragona, la Guàrdia Civil ha intensificat el control en aquesta part del territori amb patrulles fiscals i de fronteres.

Fruit d’aquest operatiu específic d’intensificació de la vigilància en la zona del Delta de l’Ebre, es tracta de la segona intervenció d’aquest tipus d’embarcacions d’aquesta setmana, i la tercera en l’últim mes.