Desmantellades dues plantacions indoors de marihuana a l’Ampolla i Roquetes

En un dispositiu conjunt amb la Policia Local de l’Ampolla es va detenir tres homes i es van intervenir 170 plantes

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria del Baix Ebre conjuntament amb agents de la Policia Local de l’Ampolla van detenir el passat divendres tres homes, de 24, 32 i 42 anys, el primer de nacionalitat irlandesa i els altres dos de nacionalitat britànica, tots tres amb domicili desconegut, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública en la vessant del tràfic de drogues.

Divendres al migdia, agents de la Unitat Regional de Policia Administrativa de la Regió Policial Terres de l’Ebre van anar juntament amb agents de la Policia Local de l’Ampolla a fer una inspecció a una finca que s’anunciava a diversos portals web com a lloguer vacacional.

En arribar al lloc, van veure un vehicle i un individu que sortia de l’interior. Quan es van identificar com a policies aquest va intentar marxar cap a la casa però va poder ser interceptat. Allà els agents van localitzar dos homes més i mentre feien comprovacions van notar una forta olor a marihuana procedent d’unes bosses de plàstic al jardí.

Davant d’això, els agents van demanar la presència de la unitat d’investigació que es va fer càrrec de les gestions i es va localitzar en un magatzem de grans dimensions, situat darrera de la casa principal, una plantació de marihuana amb tot el sistema de ventilació funcionant.

En total, els agents van intervenir prop de 170 plantes amb un pes de 140 quilograms. A més, es van recollir una bossa amb 2 kg de cabdells i diversos sobres per enviar la substància embassada al buit per correu postal.

Després de declarar a comissaria els detinguts van quedar en llibertat amb el compromís de presentar-se davant de l’autoritat judicial quan siguin requerits.

Un detingut i una plantació de marihuana interior desmantellada a Roquetes

 

Només dos dies després, els mossos van desmantellar una altra plantació de marihuana interior ubicada en una finca de Raval de Crist a Roquetes.

Gràcies a la informació d’un policia local fora de servei, els mossos van localitzar la finca on hi havia una casa i un magatzem. Van trobar que l’immoble disposava d’una instal·lació elèctrica connectada irregularment a la xarxa. A més, els agents van notar també una olor característica de marihuana que sortia del magatzem.

Els mossos van parlar amb el propietari que va accedir voluntàriament a obrir el magatzem. Allà, els agents van localitzar una plantació amb un gran sistema de ventilació, espais aïllats, bàscules de precisió i 180 plantes de marihuana.

Per tot plegat, els mossos van detenir l’home, de 39 anys, nacionalitat espanyola i veí de Tortosa per un delicte de tràfic de drogues i un de defraudació de fluid elèctric.

El detingut va quedar en llibertat després de declarar a comissaria i assumir el compromís de presentar-se davant de l’autoritat judicial quan sigui requerit.