Continuen els treballs de millora de l’enllumenat públic i eficiència energètica a Ulldecona

Aquesta setmana han començat els treballs de la segona fase de la millora i estalvi energètic de l’enllumenat públic d’Ulldecona. El projecte es va iniciar l’any 2019 substituint les lluminàries de gran part del nucli d’Ulldecona, concretament de la zona compresa entre l’Avinguda Ramon Salomon i el Passeig de l’Estació. La finalització d’aquesta actuació inclou ara el canvi de tots els conductors de la instal·lació d’enllumenat per uns de nous i adequats a la normativa actual. A més, s’adaptaran els quadres elèctrics a la nova reglamentació i  es millorarà la seva eficiència amb la dotació d’un sistema de telegestió dels mateixos.

L’obra va ser adjudicada a l’empresa Cobra Instalaciones y Servicios SA per un import de 266.870,20 € (IVA inclòs) i està previst que els treballs tinguin una durada de 4 mesos. L’actuació inclou treballs que afectaran façanes de cases particulars dins la zona esmentada, per tal de retirar conductors existents i col·locar els nous. Els treballadors de l’empresa aniran informant als propietaris dels edificis afectats. En algun moment puntual pot haver-hi alguna lluminària que no funcione, però sempre es mantindrà alguna  de les llums als diversos carrers afectats.

Demanem la màxima comprensió per part dels propietaris dels edificis mentre durin els treballs. Per qualsevol consulta podeu fer arribar un whatsapp als següents números: 696934878 (atenció ciutadana) o 711 722 251 (serveis tècnics – urbanisme). Aquests números no atenen trucades telefòniques i són per a incidències no urgents.