Confinen les zones turístiques d’Alcanar per evitar l’arribada de vehicles

Patrulles policials sancionaran les persones que no respectin el confinament pels carrers del municipi

Imatge d'un control policial conjunt de la Policia Local d'Alcanar i els Mossos d'Esquadra per evitar infraccions del confinament en el marc de la crisi del coronavirus el 27 de març del 2020. Pla general. ACN
La Policia Local d’Alcanar i els Mossos d’Esquadra han activat, per segon cap de setmana, un operatiu per tancar les entrades a les Cases d’Alcanar i als diferents nuclis turístics del municipi davant “l’alt risc” d’arribada de turistes i persones amb segona residència. L’operatiu té com a objectiu evitar el risc de contagi del coronavirus a causa de l’entrada de persones de les zones metropolitanes i es basa en el principi del distanciament social. També pretén preservar la seguretat “tant d’aquells conciutadans que no respecten les mesures de confinament com de les persones inconscients que es traslladen a les Cases ignorant la gravetat de la situació actual” apunten des de l’equip de govern.
Simultàniament als operatius d’aïllament social, s’hi sumen les patrulles de vehicles policials pels carrers dels nuclis urbans per detectar i sancionar les persones que no respecten les mesures de confinament domiciliari.

Les Cases d’Alcanar té 1.300 habitants i a l’estiu pot arribar a quintuplicar la seva població. Alcanar Platja és, principalment, un nucli configurat per segones residències.