L’Ajuntament de l’Ampolla millora la infraestructura exterior del CAP

Té com a objectiu salvaguardar de les inclemències meteorològiques els veïns i les veïnes que estan esperant a l'exterior del consultori

L’Ajuntament de l’Ampolla ha  invertit 5.000 euros en la millora de la infraestructura externa del  CAP l’Ampolla. Amb aquesta reforma es pretén que els usuaris i les  usuàries que estan esperant a l’exterior del consultori per a ser  atesos estiguin resguardats de les inclemències meteorològiques.  

 

La pandèmia de la Covid-19 ha comportat canvis en les dinàmiques  de tots els Centres d’Atenció Primària del país i, per tant, també al  CAP l’Ampolla. Una de les modificacions és la d’evitar que es  reuneixin moltes persones a l’interior del consultori.  

 

Segons l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa, “per tal d’intentar  que aquesta situació afecti el menys possible als veïns i a les  veïnes, sobretot tenint en compte que estem a les portes de  l’hivern, des de l’Ajuntament hem cregut que el més convenient  era instal·lar un sostre i unes lones laterals per a salvaguardar les  persones que estan esperant ser ateses. Aquesta és una mesura  provisional, ja que s’intentarà que l’activitat del CAP torni a ser la  mateixa que la d’abans de la pandèmia el més aviat possible”.