Els restaurants de l’Ampolla serveixen gairebé 1.700 menús en les XXX Jornades Gastronòmiques de l’Ostra

Avatar photo

Les jornades, que van tenir lloc del 8 al 23 de maig, van promocionar el consum d’aquest mol·lusc a través de menús gastronòmics

Cartell de les Jornades de l’Ostra de l’Ampolla Foto: Ajuntament de l’Ampolla

Un total de tretze restaurats de l’Ampolla van tornar a treballar plegats per oferir, un any més, diferents menús gastronòmics en el marc de les Jornades Gastronòmiques de l’Ostra de l’Ampolla. En total, els restauradors de l’Ampolla van servir 1.697 menús, gairebé la mateixa quantitat que en la darrera edició, que es va celebrar l’any 2019, quan en van preparar 1.798.

Els restaurants participants en la 30a edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Ostra de l’Ampolla, que va tenir lloc del 8 al 23 de maig, van oferir propostes culinàries per mostrar el ventall de sabors que ofereix aquest producte propi de la costa del Delta de l’Ebre. Els menús, que es van maridar amb vins de la DO Terra Alta, també incloïen altres productes locals i de qualitat com l’arròs, la tonyina o l’anguila.

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de l’Ampolla, Meritxell Faiges, ha valorat molt positivament l’acollida que un any més han tingut les diferents propostes dels restaurants adherits a les jornades gastronòmiques. “Aquestes xifres constaten que cada cop més tant els veïns i veïnes de la localitat com els visitants perceben l’Ampolla com a espai gastronòmic del Delta”, ha destacat la regidora de Turisme.

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Com estalviar en la nova factura de la llum?

Notícia següent

L’aeroport del Prat reobrirà la T2 a partir del 15 de juny

Notícies relacionades