L’Ajuntament de Deltebre millora l’accés al port de l’Illa de Mar

L'equip de govern municipal aposta per millorar la imatge del poble

Aquesta setmana finalitzen els treballs d’adequació de la carretera municipal d’accés al port de l’Illa de Mar en el marc de l’aposta per la millora de la imatge de poble impulsada per l’equip de govern municipal.

Les obres han consistit en un tractament de doble reg a fi de millorar el trànsit en aproximadament els 10.000m2 que conformen aquest camí municipal. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “estem davant d’una actuació imprescindible, demandada constantment i de gran servei als aqüicultors, pescadors i sector primari”.

Des de què van començar els treballs d’adequació dels camins rurals el passat mes de novembre, s’està treballant en el manteniment dels 160 quilòmetres dels camins rurals amb la finalitat de millorar el trànsit i la seguretat d’aquesta xarxa. Així, per exemple, a banda de la millora de l’accés al port d’Illa de Mar, també destaca l’adequació de la carretera del Corre, del Pregó i del Pont Alt.

L’adequació dels camins rurals s’executa a partir de la contractació d’una empresa externa, mitjançant un concurs públic, que el consistori va efectuar a través de l’Oficina Local de Contractació. La seva durada és de 3 anys amb l’objectiu de prestar un servei de qualitat en el manteniment i arranjament dels camins rurals.