Tarda de caos a les principals carreteres del Baix Ebre

Diversos incidents a l'AP-7 i a l'N-340 provoquen retencions de fins a deu quilòmetres

Vista des de lluny de l'incenci del camió a l'N-340 a l'Aldea.

Diversos incidents a les principals carreteres de les Terres de l’Ebre han complicat aquest dijous a la tarda la circulació dels vehicles al territori.

La primera de les incidències s’ha produït a l’AP-7 a l’altura de Camarles en sentit sud, quan pocs minuts després de les 17.00 hores s’ha produït un accident en el qual s’han vist implicats 2 camions i tres vehicles, un d’ells bolcat. Com a conseqüència del sinistre, del qual encara es desconeix si hi ha algun ferit, la via s’ha tancat durant una estona al trànsit i ara mateix funciona només un carril, acumulant fins a 10 quilòmetres de retencions.

La segona incidència s’ha produït a l’N-340 a l’altura de l’Aldea, afectant molts dels conductors que havien sortit de l’autopista per seguir el seu trajecte per aquesta carretera nacional. En aquest cas el motiu ha estat l’incendi d’un camió a la via, que ha mobilitzat 3 dotacions dels Bombers de la Generalitat i que provoca que ara mateix la via estigui tallada en els dos sentits de la marxa i es desviïn els cotxes per l’interior de la població.

Actualització: A les 19:21 hores els Bombers donen per EXTINGIT l’incendi del camió a l’N-340 al seu pas per l’Aldea.

Actualització: A les 19:25 hores es reobren tots els carrils a l’AP-7 a Camarles en sentit sud, però es mantenen aturades en un tram de 10 km.