Detinguts per robar en una empresa de subministraments agrícoles de la Ribera d’Ebre

·Els agents van recuperar la major part dels objectes sostrets els quals ja han estat retornats al seu propietari

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Móra d’Ebre van detenir els passats 16 i 17 de novembre dos homes, de 46 i 37 anys, de nacionalitat romanesa i veïns de Flix (Ribera d’Ebre), com a presumptes autors d’un robatori amb força en una empresa.

Els fets van succeir el passat 14 de novembre quan els agents van ser informats que s’havia produït un robatori en una empresa dedicada als subministraments agrícoles ubicada a la localitat de Flix.

El propietari de l’empresa va denunciar el robatori de nombrosos objectes de l’interior de les seves instal·lacions, principalment maquinària agrícola valorada en 21.000 euros aproximadament. Aquest robatori va efectuar-se mitjançant el trencament de la tanca perimetral de l’empresa i el forçament d’una de les portes.

Arran d’aquests fets els mossos d’esquadra van iniciar una investigació que els va portar a la recerca de dos homes que possiblement estarien residint en una finca rural de les rodalies de Flix.

El passat 16 de novembre agents dels mossos d’esquadra, amb la col·laboració de la policia local de Flix, es van personar a la finca i van localitzar un dels sospitosos així com gran part dels efectes sostrets en el robatori, entre els que destacaven 27 motoserres i un grup electrogen. L’home, que també tenia una ordre de detenció i ingrés a presó emesa per un jutjat de Gavà (Barcelona), va quedar detingut.

La continuació de les indagacions va permetre als policies detenir, el passat 17 de novembre, el segon dels presumptes autors del robatori, i recuperar també una bicicleta d’alta gamma que havia estat sostreta en el mateix robatori. Els efectes recuperats van ser retornats al seu legítim propietari.

Un dels detinguts va ingressar a presó en virtut de l’ordre judicial que així ho ordenava, mentre que el segon detingut va quedar en llibertat el passat 17 de novembre, un cop va declarar en seu policial i s’haurà de personar davant del jutjat d’instrucció de Falset quan sigui requerit.