Detinguts per robar a una empresa de subministraments agrícoles a Flix

Un dels arrestats ingressa a presó per una ordre pendent de detenció del jutjat de Gavà

Els Mossos d’Esquadra de Móra d’Ebre han detingut dos homes com a presumptes autors d’un robatori amb força en una empresa dedicada als subministraments agrícoles de Flix (Ribera d’Ebre). Els detinguts, que tenen 46 i 37 anys i són veïns de Flix, van sostreure maquinària agrícola, valorada en 21.000 euros, de les instal·lacions de l’empresa on van accedir trencant la tanca perimetral i forçant una porta. Els agents es van personar a la finca rural on residien els dos homes i van localitzar gran part dels efectes sostrets en el robatori, com 27 motoserres i un grup electrogen.
Finalment, un dels arrestats va ingressar a presó, ja que tenia una ordre de detenció i ingrés a presó del jutjat de Gavà (Baix Llobregat); el segon detingut ha quedat en llibertat pendent de declarar davant del jutge d’instrucció de Falset.

La investigació va servir també per recuperar una bicicleta d’alta gamma que havia estat sostreta en el mateix robatori que la maquinària agrícola. Els efectes recuperats van ser retornats al seu propietari.