Tallers i cursos de formació ocupacional per aturats a Roquetes

En breu començaran també altres cursos i tallers semblants a diferents municipis de la comarca

Des de l’Àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Roquetes i amb el suport del Dispositiu d’Inserció Sociolaboral del Baix Ebre, s’estan oferint al Telecentre de Roquetes un seguit de tallers i cursos de formació ocupacional per a persones en situació de desocupació. L’objectiu d’aquests tallers que formen part del Projecte Baix Ebre Avant “Treball a les 7 comarques”, és el de millorar l’ocupabilitat i la inserció laboral, alhora que es desenvolupa el talent que tenen les persones. El divendres 17 de novembre, el regidor de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Roquetes, Josep Codorniu i els tècnics d’inserció laboral del Dispositiu d’Inserció Sociolaboral del Baix Ebre, Víctor Olivé i Estefania Calabuig, van visitar el Telecentre de Roquetes per fer la inauguració oficial de les càpsules formatives coincidint amb la realització del taller d’elaboració de currículum.
Aquests tallers s’impartiran durant els mesos de novembre i desembre amb 7 càpsules formatives diferents:
• Alfabetització digital per trobar feina
• Taller d’elaboració de currículum
• Inscripció a Feina Activa i Borsa de Treball Comarcal
• Taller: Xarxes socials i ocupació
• Taller per superar un procés de selecció. Dinàmica de grup per afrontar un procés de selecció
• Taller: Elevator Pitch. Com presentar-te en menys de 2 minuts
• Taller: “En què sóc bo”. Reorientació professional
El regidor de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Roquetes, Josep Codorniu, a l’inici del seu parlament va tenir unes paraules de record per al president de l’ANC, Jordi Sànchez, i el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, just quan el dia anterior es complia un mes del seu empresonament. Codorniu també va voler destacar que aquests cursos de formació els porten a terme dos alumnes de l’IES de l’Ebre, Javier Borràs i Oscar Penya, que estan realitzant les pràctiques dels seus estudis de Grau Mitjà en SMX, Sistemes Microinformàtics i Xarxes, a l’Ajuntament de Roquetes.
Aquests cursos per millorar l’ocupabilitat del Dispositiu d’Inserció Sociolaboral del Baix Ebre s’han encetat a Roquetes i en breu començaran també altres cursos i tallers semblants a diferents municipis de la comarca.