Propostes aquàtiques, de muntanya o urbanes aquest Sant Silvestre a Móra la Nova

Les curses de la tarda han estat la urbana i una amb recorregut per camins del terme

Més de 30 persones han desafiat el fred participant de la 2a St. Silvestre aquàtica travessant el riu Ebre. L’any passat Aqua Móra d’Ebre ja va organitzar per primer cop aquesta cursa que va ser molt ben rebuda pels atrevits als reptes i les novetats. La cursa ha consistit en creuar el riu nedant des de l’embarcador de Móra la Nova fins al de Móra d’Ebre on els esportistes participants han rebut tots els elements necessaris per combatre el fred al sortir de l’aigua.

Per la tarda, Móra la Nova ha continuat amb les dues últimes curses pedestres de l’any. Enguany, per una banda, el recorregut típic urbà, d’uns 2 quilòmetres i mig, on desenes de persones s’han aplegat per participar de la cursa amb un motiu nadalenc. Per altra banda, també s’ha organitzat una cursa més atrevida, d’uns set quilòmetres, per camins del terme en el seu recorregut que també ha estat molt ben rebuda pels participants. En acabar hi ha hagut obsequis per tothom i el sorteig d’una cistella amb el dorsal dels apuntats.

Les Sant Silvestres han comptat amb la presencia i recepció de “l’Home dels nassos”, un cap gros que simbolitza el cap d’estació de Móra la Nova, que ha fet ballar i riure als participants. A la cursa pedestre de la tarda ha estat l’encarregat de donar el tret de sortida dels participants.