‘Sense pistola’ clou el Festival de Música en Terres de Cruïlla de la Sénia

L'espectacle musical tindrà lloc el dissabte, a partir de les 21:30h

El V Festival de Música en Terres de Cruïlla de la Sénia, organitzat per l’Agrupació Musical Senienca, el Centre d’Estudis Seniencs i l’Institut Ramon Muntaner, tancarà l’edició d’enguany aquest dissabte, 16 de desembre, amb la representació de l’obra ‘Sense pistola’. Un espectacle musical amb poesia d’Enric Casasses i música d’Arturo Gaya, Laia Oliveras, Paco Prieto i Kike Pellicer. Serà a les 21.30 hores a l’Auditori del Centre Obrer senienc.

‘Sense pistola’ és una tria de poemes del llibre ‘Bes Nagana’, d’Enric Casasses. La Nagana és una marca de pistola tan popular a Rússia com el Colt ho és a Amèrica. ‘Bes Nagana’ vol dir sense Nagana, sense Colt, sense pistola, sense violència, tranquil·lament, sense pressa, amb calma, en pau… Els músics posen música als versos perquè prenguen la seua pròpia volada sortint de les pàgines dels llibres, trencant fronteres… i arribant a les cases, als bars, als corredors de fons, als conductors de vehicles solitaris, als viatgers de trens nocturns, als buscadors d’internet…

El Festival de Música en Terres de Cruïlla es va iniciar el passat mes d’octubre. El centre d’interès que s’ha tractat enguany amb les xerrades i les diferents activitats programades és la relació de la música amb la vida quotidiana.