Nou consistori femení de la festa de Santa Àgueda 2018 de Móra d’Ebre

La nova alcaldessa de les dones de Móra d'Ebre és la Sra. Anna Maria Giménez Olivé, acompanyada de les regidores Aracel·li Giménez Cabezas i M. Carme Inglés Brandi

Avui ha tingut lloc a la sala de plens de l’Ajuntament de Móra d’Ebre la proclamació del consistori femení de la festa de Santa Àgueda 2018, organitzada per l’Associació de Dones de Móra d’Ebre amb motiu de la celebració del dia de la patrona de les dones. La nova alcaldessa de les dones de Móra d’Ebre és la Sra. Anna Maria Giménez Olivé, acompanyada de les regidores Aracel·li Giménez Cabezas i M. Carme Inglés Brandi.

L’acte ha sigut presidit per l’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, qui ha entregat rams de flors a les membres del nou consistori femení així com a les dones que formaven l’anterior consistori de 2017: Natàlia Pallejà Bordera, Carme Guardia  Sanchez i M. Carme Buisan Liria. També s’ha homenatjat la sòcia més veterana de l’Associació de Dones, la Sra. Antonia Bonfill.

Un cop feta la proclamació de la nova alcaldessa i regidores, les assistents al ple simbòlic s’han reunit per a fer la seua llista de peticions a traslladar al consistori de Móra d’Ebre perquè puguin resoldre-les al llarg de l’any. En acabar, la festa ha continuat amb la processó de la santa fins a l’església prioral, on ha tingut la missa de Santa Àgueda. Finalment, s’ha celebrat un sopar de germanor de dones  als locals de La Democràcia.