Moltes novetats en les Estades d’Estiu 2017 d’Amposta

Les inscripcions s'obriran el proper 1 de juny

Aquest dimarts 23 de maig, l’Ajuntament d’Amposta, amb el seu alcalde, Adam Tomàs i la regidora de Joventut i Participació Ciutadana, Júlia Barberà, ha presentat les seues noves Estades d’Estiu 2017. Aquest any hi ha diverses novetats amb tres programes diferents d’estades d’estiu, Estades d’estiu, el Delta Summer Camp i les Estades Plus.

En les Estades d’Estiu, que van del 26 de juny al 10 d’agost s’oferiran un total de 325 places, a més de 25 de totalment gratuïtes per a Serveis Socials. Aquestes estades van dirigides a nens de P3 a 4t d’ESO i amb el lema «La volta al món en 40 dies», volen fer viatjar als més petits per les diferents cultures del món. Amb uns horaris de matins i tardes, també ofereix un servei de menjador i guarderia i una altra novetat enguany, un servei d’acolliment de 8 a 9 del matí.

Una de les novetats d’enguany són les Estades Plus, aquestes es realitzaran a finals d’estiu, entre el 21 d’agost i el 8 de setembre i amb places limitades per a 100 alumnes. Aquestes estades es realitzaran al Pavelló Firal d’Amposta per a nens i nenes des de P3 fins a 4t d’ESO. Des de l’Ajuntament volen acabar les vacances viatjant pel llibre dels contes. També comptarà amb servei de menjador i guarderia, així com servei d’acolliment gratuït de 8.00 h a 9.00 h del matí. La regidora de Joventut i Participació Ciutadana, Júlia Barberà, ha comentat que «aquestes estades volen ser un Saló de Pasqua a l’estiu».

I finalment la novetat més destacada d’aquest any és el Delta Summer Camp, «unes estades d’estiu 100% en anglès» com ha definit la regidora, Júlia Barberà. Adam Tomàs, per la seva banda, ha anomenat que «aquesta és una gran novetat i som el primer poble del territori en fer unes estades d’aquest tipus». Aquestes estades es realitzaran al PobleNou del Delta, del 3 al 31 de juliol i van dedicades a nens i nenes des de 1r de Primària a 4t d’ESO. Les estades es realitzaran ininterrompudament des de les 9 h fins a les 19 h, amb un servei d’»english self-service lunch», un menjador on tot estarà escrit amb anglès i els monitors s’adreçaran tota l’estona només amb anglès. Les estades inclouran entre 1 i mitja d’anglès diària, així com activitats a l’aire lliure i a l’Escola Rural del PobleNou del Delta. El preu inclou el recolliment i el retorn en autobús des d’Amposta, el dinar i berenar saludable, amb fruita fresca i 2 excursions setmanals pel Delta de l’Ebre.

Les inscripcions de totes les modalitats s’obriran a partir de l’1 i fins al 9 de juny.