Ivan Romeu, nou president del Consell Esportiu del Montsià

Després de la renúncia de Salvador Balagué, Romeu va ser elegit per la comissió directiva

Ivan Romeu, conseller comarcal i regidor de l’Ajuntament d’Alcanar és el nou president del Consell Esportiu del Montsià. Romeu va ser elegit aquest dijous per la comissió directiva arran de la renúncia dels fins ara president Salvador Balagué, que ha deixat el càrrec pels canvis produïts al nou govern al Consell Comarcal del Montsià.

Durant el seu comiat Balagué va recordar que la seva marxa venia motivada pel nou model de governança que s’ha implementat a la comarca i que com a conseller comarcal d’esports continuarà col·laborant en tot allò que sigui necessari: “penso que s’està fent una bona feina, guiant el nostre treball diari en l’aplicació dels valors dins l’esport, amb una bona connexió amb la resta de consells esportius de les Terres de l’Ebre treballant plegats per intentar ser un referent en model de gestió esportiva eficaç i autònom”. Balagué va valorar positivament la bona entesa que té el consell esportiu amb tots els ajuntaments del Montsià per la promoció de l’esport de base, i les perspectives que s’obren amb els esdeveniments que arriben ara a les Terres de l’Ebre, “el 2018 amb els primers Jocs Esportius Populars i el 2019 els World Sports Games”.

El nou president, Ivan Romeu, va agrair la confiança dipositada en ell per poder tornar o ocupar una presidència en la qual va estar anys enrera, comprometent-se a treballar amb molta il·lusió per l’esport comarcal i ebrenc: “Agraeixo la feina feta per l’anterior president i seguirem insistint en aquesta manera de fomentar l’esport amb valors, l’esport escolar i l’esport de lleure”.

El Consell Esportiu del Montsià és una entitat privada d’interès públic i social, sense ànim de lucre, que té com a objectiu el foment, l’organització i la promoció de l’activitat esportiva a la comarca. La majoria de les activitats que organitzen van adreçades a xiquets i xiquetes en edat escolar sent les principals activitats els Jocs Esportius Escolars de Catalunya i les activitats que promou el Pla Català d’Esport a l’Escola, dos programes de la Generalitat de Catalunya, sense oblidar organitzacions de lleure com la Lliga de Veterans de Futbol de les Terres de l’Ebre entre d’altres.