El CC del Baix Ebre formarà professionals en comerç amb un curs a Roquetes

El curs té una durada de 270 hores i inclou 40 hores de pràctiques laborals

El Consell Comarcal del Baix Ebre organitza, a través de l’empresa Baix Ebre Innova, un curs per formar professionals en activitats auxiliars de comerç. Aquest curs, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, té una durada de 270 hores i inclou 40 hores de pràctiques laborals. Els interessants en fer aquesta formació, que és totalment gratuïta, poden adreçar-se a les oficines de Baix Ebre Innova, al polígon Venta Nova de Camarles, trucar per telèfon al 977471735 (de 9.00 a 14.00 hores) o bé fer la inscripció a través de www.baixebre.cat.

El curs, que és presencial, s’iniciarà a l’abril en dependències municipals de l’Ajuntament de Roquetes. Els alumnes que completin aquesta formació obtindran el certificat de professionalitat en activitats auxiliars de comerç, que els permetrà realitzar operacions auxiliars de reposició, disposició i condicionament de productes al punt de venda,  preparar comandes de forma eficaç i eficient, manipular i traslladar productes en la superfície comercial i en el repartiment de proximitat, i proporcionar atenció i informació al client.

Els participants, un cop obtingut el certificat de professionalitat, podran desenvolupar la seva activitat professional en establiments comercials: botigues, supermercats i hipermercats, i centres de distribució comercial. Les principals ocupacions relacionades amb aquesta formació són el de reposador/a d’hipermercat, reposador/a, repartidor/a de proximitat, embalador/a, empaquetador/a, etiquetador/a, preparador/a de comandes i auxiliar de dependent/a de comerç.

El curs s’adreça prioritàriament a persones aturades majors de 16 anys, tot i que també hi poden accedir persones que estiguin en actiu. En els dos casos, cal estar inscrit a l’Oficina de Treball del SOC (OTG) abans de l’inici de la formació.

L’objectiu d’aquest curs, que s’inclou en l’oferta formativa 2017/18 de Baix Ebre Innova, és la inserció laboral de joves i treballadors desocupats del Baix Ebre en una especialitat que té actualment demanda dins del mercat laboral.