Divendres, 29 de març de 2024
És notícia

El Baix Ebre col·laborarà en la formació en l’àmbit de la gastronomia al territori

Avatar photo

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, i el xef Fran López, en representació de l'Escola de Cuina Villa Retiro, han signat aquest dijous un conveni

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, en nom de la institució, i el xef Fran López, en representació de l’Escola de Cuina Villa Retiro, han signat avui un conveni de col·laboració i cooperació per formar en gastronomia a futurs professionals del sector.

El conveni, que té una vigència d’un any, impulsa la formació de qualitat en el sector de la restauració al Baix Ebre i pretén multiplicar la qualificació de professionals experts en gastronomia al territori. Tant la institució comarcal com l’Escola de Cuina Villa Retiro col·laboraran mútuament en la cessió d’espais i maquinària i d’alumnes i professors. Les accions a desenvolupar es concretaran en cursos de formació professional, màsters d’especialització en cuina, cursos monogràfics o jornades, entre d’altres, amb l’objectiu de dinamitzar el sector gastronòmic de les Terres de l’Ebre.

El Consell Comarcal del Baix Ebre compta amb un espai de cuina al centre EbreTerra de Deltebre, des d’on du a terme activitats formatives i de promoció de la cuina i els productes de proximitat del territori.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Comín anuncia que el seu germà ha votat per ell

Notícia següent

El Baix Ebre facilita l’accés de vehicles d’emergències a la Via Verda

Notícies relacionades