Aproven el pressupost per implantar senyalització a tota la pujada al port de Caro

s rètols oferiran informació turística i permetran identificar les pendents de cada tram, amb la instal·lació de suports a cada punt quilomètric

La Mancomunitat Tortosa-Roquetes va aprovar dimecres, en sessió extraordinària de l’assemblea general, una modificació del pressupost del 2018 per a l’execució d’una actuació de millora de la senyalització turística als dos municipis. Concretament, la instal·lació d’indicadors a cada punt quilomètric de la pujada al port de Caro, entre el barranc de Farrubio i el cim del massís. La nova senyalització permetrà donar informació als turistes que pugen al Port. Entre les dades que inclouran destaca el pendent de cada tram, ja que aquesta carretera és un important punt de referència per als aficionats a la bicicleta i al llarg de l’any s’hi disputen diverses proves esportives. El cost de l’actuació se situa en una mica més de 6.600 euros.

Aprovació del pressupost del 2019
La mateixa sessió de la Mancomunitat va aprovar els comptes per a l’exercici de l’any vinent, que pugen a 9.500 euros. Es destinaran a fer front a les obligacions conjuntes entre els dos municipis, com ara la despesa energètica de l’enllumenat de la carretera entre Roquetes i Jesús, o la de l’enllumenat de la rotonda situada al peu del pont del Mil·lenari, popularment coneguda pels nusos que identifiquen la lluita en favor del riu Ebre.