Se suspenen les Festes Majors de Roquetes 2020

El regidor de Festes de l’Ajuntament de Roquetes, Sisico Ollé, i el President del Patronat de Festes de Roquetes, Juan Carlos Sangres, han comunicat en una compareixença conjunta a la sala de plens de l’Ajuntament, que les Festes Majors de Roquetes d’aquest any 2020 queden suspeses davant la situació provocada per la Covid-19.

Sisco Ollé ha explicat que “l’equip de govern ha decidit suspendre les Festes i tots els esdeveniments de carrer que tenen lloc fins al 15 juliol, com la celebració de Sant Joan, i a partir d’aquesta data la realització d’altres activitats dependrà de l’evolució que tingui la pandèmia del coronavirus”.

Ollé ha donat a conèixer que “la regidoria de Festes i el Patronat de Festes han enviat una carta conjunta a les Pubilles i Pubilletes d’aquest any on se’ls comunica que se sumaran a les pubilles de les Festes de l’any vinent, per poder fer unes Festes espectaculars, amb la intenció si es poden portar a terme, de què siguin unes Festes destacables”.

Per la seva part el President del Patronat de Festes de Roquetes, Juan Carlos Sangres, ha explicat que han decidit “suspendre les Festes Majors perquè enguany toca pensar en lo cap, pensem que primer és la salut i les persones abans de la festa i del ball. No és una decisió fàcil, no és una decisió per alegrar-nos, però creiem que és la decisió més encertada”.

Segons Sangres, “això no vol dir que més endavant, quan es pugui, el Patronat organitzi alguna activitat, perquè les roqueteres i roqueteros es mereixen una desconnexió de tot el que estem passant, que no és cosa de riure”.

Sangres ha volgut enviar “un missatge a les pubilles d’aquest any perquè no es desanimen, i a les entitats que ajuden a fer la festa Major perquè vagin pensant noves idees per a les festes de l’any que ve”.

El President del Patronat de Festes també ha tingut paraules encoratjadores i d’ànims “per a totes les empreses que es dediquen a la Festa Major i a totes les orquestres de casa nostra”.

Finalment Sangres ha comunicat a tots els associats del Patronat que “no es preocupin pels rebuts que tenen pagats d’aquest any perquè es tindran en compte per l’any que ve”.