Jordi Vila Rius és el nou Primer Secretari de l’Agrupació local del PSC de la Ràpita

Ha comptat amb un suport unànime de tots els assistents a l'assemblea

Jordi Vila Rius ha estat escollit Primer Secretari de l’Agrupació local del PSC de Sant Carles de la Ràpita amb un suport unànime de tots els assistents a l’assemblea celebrada recentment; així doncs, estarà al càrrec els pròxims quatre anys. A més, Vila ja va ser regidor de Governació de l’Ajuntament de la Ràpita durant els anys 2007 i 2008.

En l’assemblea també s’ha escollit a la nova comissió executiva i, cal destacar, l’entrada de militants que no havien tingut cap càrrec orgànic anteriorment. No obstant això, alguns dels militants continuen formant-hi part després de molts anys d’experiència en l’àmbit polític.

Bibiana Porres ha estat escollida membre de la comissió executiva local com a responsable de l’àrea d’organització, i Rosa Anglès com a encarregada de l’àrea de política municipal. Ambdues, formen part de l’executiva de la Federació de les Terres de l’Ebre i, a més, tenen una gran experiència en el món municipal. D’altres membres escollits han estat Vicent Balagué, Ràpita Balagué i Josep Pitarch.