L’Ajuntament de Deltebre perfila els darrers detalls de Llibres Nòmades

És una iniciativa per a fomentar l'hàbit de lectura entre tota la ciutadania

Des de l’Ajuntament de Deltebre s’està treballant per engegar Llibres Nòmades, una iniciativa  que veurà la seva llum aquesta primavera i que ha de permetre impulsar la lectura al municipi  a través de quatre vitrines mòbils de fusta que s’emplaçaran en diferents ubicacions del  municipi.  

Les vitrines comptaran amb diferents llibres per tal que la ciutadania pugui agafar el llibre que  desitgi, anotar les dades requerides per al préstec i realitzar posteriorment el retorn per tal que  un altre usuari pugui fer-ne ús. La regidora de Foment Cultural, Anna Giménez, ha explicat  que “volem traslladar la Biblioteca Delta de l’Ebre als carrers de Deltebre per així despertar la  màgia de la lectura entre els veïns i veïnes, i fomentar un hàbit que aporta un enriquiment  personal”. 

Giménez ha recordat que “aquesta és una de les diferents accions que estem impulsant per a  enfortir la cultura al nostre municipi, i que se suma a la resta d’activitats que efectuem al llarg  de l’any més enllà de la millora dels equipaments”. 

Una d’aquestes cabines s’instal·larà al nucli de Riumar, per aquest motiu s’estan editant  catàlegs amb informació sobre el funcionament d’aquest projecte en llengua castellana,  anglesa, francesa i alemanya. Llibres Nòmades començarà a caminar durant el mes d’abril,  coincidint amb la Setmana Santa.