Deltebre Dansa continua treballant en l’edició d’enguany del festival malgrat la crisi del coronavirus

L'organització del certamen, previst entre el 6 i 19 de juliol, anunciarà en breu el programa i obrirà inscripcions

Pla mitjà de professionals que participen als tallers formatius de Deltebre Dansa durant un exercici. Imatge del 8 de juliol de 2019. ACN
Deltebre Dansa continua treballant en l’organització del festival, previst entre els dia 6 i 19 de juliol, malgrat l’actual situació de confinament per la pandèmia causada pel coronavirus. El seu fundador i director, Roberto Olivan, confia que l’edició d’enguany del certamen, la setzena, “sigui la millor de totes” i ha anunciat que en les pròximes setmanes es farà públic el programa a més d’obrir-se el termini de les inscripcions per als cursos, tant professionals com d’iniciació. “No cal dir que seguim l’evolució de la pandèmia de ben a prop i que adoptarem les mesures necessàries que estipulin les autoritats polítiques i sanitàries”, ha declarat en un comunicat Olivant.

Malgrat tot, el responsable del festival de dansa assegura que són “cautelosament optimistes i estem posant tota la nostra il·lusió perquè la dansa pugui tornar a omplir Deltebre aquest estiu”.