9a. edició dels clicks de Playmobil a Móra d’Ebre

Aquet any celebrem la novena edició d’un Un SomRIUre de Clicks

Els propers 1 i 2 de juliol a Móra d’Ebre es celebra la novena edició d’Un SomRIUre de Clicks, una exposició de clicks de Playmobil amb una mostra de diorames de gran format. A data d’avui tenim ja 14 diorames diferents confirmats. Organitzada per l’Associació Somosclicks i l’Associació Juvenil Baronia d’Entença. Els assistents poden trobar una varietat de maquetes en les que es recreen petits móns en la mida dels clicks: Bombers, policies, pirates, vaquers, dracs, són alguns dels temes que s’exposen en aquesta edició.

Durant el transcurs de la fira, Un SomRIUre de clicks organitza una sèrie d’activitats dirigides al públic infantil. Aquest any ampliem els tradicionals concursos de muntatge de diorames i busca click, amb jocs de taula i participació inspirats en Playmobil. Totes les activitats i la entrada son gratuïtes.

Com l’any anterior es realitzarà un sorteig de material a benefici de l’associació Matem lo bitxo, destinada a la lluita contra el càncer infantil.

SomosClicks 
Somosclicks és una associació sense ànim de lucre, integrada per aficionats al col·leccionisme de clicks i que es dedica a ensenyar les seves col·leccions de Playmobil i Famobil, muntant fires i exposicions per tot el territori català. Entre d’altres, Somosclicks organitza fires i exposicions entre altres indrets a: Barcelona, Amposta, Tàrrega, etc ,etc.. Aquest any també celebra el X aniversari.

Associació juvenil de jocs d’estratègia de la Ribera d’Ebre “Baronia d’Entença”
És una associació juvenil, sense ànim de lucre, integrada per joves i que es dedica a organitzar diferents activitats dirigides al jovent. Entre d’altres, la “Baronia d’Entença” organitza les Jornades de Jocs d’ Estratègia de la Ribera d’Ebre, classificatoris per campionats d’Espanya de jocs com Carcassonne, Catan, presentacions de jocs de taula i rol, etc.