Balanç positiu de la XVIII Fira de la Cirera de Paüls

Balanç positiu de la XVIII Fira de la Cirera de Paüls. Tot i que ha sigut una edició semiconfinada i amb una programació adaptada a l’actual situació de pandèmia, l’Ajuntament fa una valoració positiva del cap de setmana, que s’ha tancat amb èxit d’assistència i vendes, superant amb escreix les previsions inicials de fa unes setmanes.

“Ha sigut un any molt complex, no ha sigut fàcil tirar endavant aquesta edició, però veure una altra vegada la plaça plena, parades venent cirera, oli, productes i a la nostra gent del poble fent llata, crec que és la millor notícia i ens hem de felicitar per haver-ho pogut fer”, valora l’alcalde de Paüls, Enric Adell, amb paraules d’agraïment per als productors i productores, organitzadors, col·laboradors i visitants. “Esperem al 2022 recuperar la normalitat, amb una Festa de la Cirera per tot el poble i amb totes les activitats que anàvem fent habitualment, com el teatre al carrer i les cercaviles”, confia l’alcalde. “Ens emplacem l’any 2022 a recuperar la Festa de la Cirera i posar al poble al lloc que es mereix: al capdavant de la millor cirera del món”.

Enguany, es va optar per no fer la fira per tot el poble i habilitar un mercat de la cirera a la Plaça Major i Muret per poder comprar directament el producte al pagès, seguint tots els protocols contra la covid-19, control de l’aforament i mesures per mantenir la distància de seguretat. A més del mercat de la cirera i productes artesanals, també es va oferir un programa d’activitats adaptat a l’actual situació de pandèmia, amb tallers infantils de terrissa i manualitats, animació a càrrec de la xaranga Tal com Sona, un espectacle de
màgia i, dissabte al vespre, el concert d’Elma.