Una trentena de comerços participaran a la Nit d’Escàndol

Ocuparan l’avinguda de la Ràpita de set de la tarda a dotze de la nit i oferiran ofertes especials d’entre cinc i trenta euros

Prop d’una trentena de comerços participaran, dissabte 4 d’agost, a la Nit d’Escàndol, una jornada de fora estocs que «vol oferir ofertes molt atractives per als compradors, com a final de temporada de rebaixes», explica la regidora de Comerç i Mercat Municipal, Susanna Sancho, tot assenyalant que els comerços oferiran productes a 4,99 €, 9,99 €, 19,99 €, 29,99 €. Els comerços s’instal·laran, des de les set de la tarda i fins a les dotze de la nit,
a l’avinguda de la Ràpita, entre el carrer Miquel Granell i la zona del Canal, que es tallarà al trànsit rodat per facilitar l’activitat comercial.

La Nit d’Escàndol, organitzada per l’Ajuntament d’Amposta dins del pla de dinamització comercial A la Vora, la Federació de Comerç d’Amposta (FECOAM) i l’Associació de Restaruadors d’Amposta, també comptarà amb diferents activitats per als menuts i menudes de casa (tallers de robòtica, manualitats i jumping) i el concert del grup local En&Ton. A més, l’Associació de Restauradors oferirà una tapa i beguda per tres euros. Tota aquesta activitat es realitzarà a l’avinguda de la Ràpita amb el creuament del Passeig Canal.

Tal i com assenyala la regidora de Comerç i Mercat Municipal, la Direcció General de Comerç ha atorgat, per aquest dissabte, horari comercial especial fins a les dotze de la nit. «Així, tots els comerços que vulguin podran estar oberts fins llavors», explica.