Prop de 40 comerços d’Amposta s’apunten al Black Friday

Els establiments oferiran descomptes de fins al 50% en els seus productes de temporada seleccionats, aquest divendres 23 de novembre

El divendres negre, més conegut com Black Friday, torna aquest 23 de novembre a les botigues d’Amposta. El comerç ampostí se suma així a una acció vinguda dels Estats Units en què els establiments ofereixen descomptes especials durant unes hores just abans de l’inici de la campanya nadalenca.

En el marc del Black Friday, organitzat conjuntament per la regidoria de Comerç i Mercat Municipal de l’Ajuntament d’Amposta i la Federació de Comerç d’Amposta, un total de 38 establiments del municipi obriran les seves portes fins a les deu de la nit amb descomptes especials per a la seva clientela. Alguns comerços també comptaran amb esdeveniments especials per a l’ocasió, com una degustació de sushi o la presència de DJ’s.

“El concepte de les rebaixes ha canviat molt i s’han desestacionalitzat. La competència no està només a les botigues físiques, sinó que podem comprar a tot el món per internet”, afirma la regidora de Comerç i Mercat Municipal, Susanna Sancho. “És per això que aprofitem aquests esdeveniments per a fer difusió del comerç que tenim a Amposta, i per a que la gent pugui aprofitar les ofertes per avançar les compres de Nadal”, segueix. Amb la finalitat de dinamitzar el comerç local, però també d’ajudar a les botigues de la ciutat pel
que fa a la publicitat en línia, des de l’àrea de Comerç de l’Ajuntament s’ha iniciat una campanya de comunicació a través de la pàgina ‘A la vora’, on es poden consultar alguns dels descomptes que oferirà cada botiga o el cartell de la jornada, on consten tots els establiments participants i la seva ubicació.