Desmantellen dues plantacions de marihuana a Ulldecona i Amposta

Amb la col·laboració de la Policia Local d’Ulldecona es va detenir el llogater d’una finca que amagava un cultiu de 350 plantes de marihuana

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra pertanyents a la comissaria d’Amposta han desmantellat dues plantacions de marihuana a les localitats d’Ulldecona i Amposta i han detingut els dos responsables d’aquests cultius il·legals.

El passat 18 de juliol una dotació policial, que realitzava patrullatge rural pel municipi d’Ulldecona, va detectar una finca d’on sortia una forta olor de marihuana. Amb la col·laboració d’agents de la Policia Local d’Ulldecona van efectuar una recerca que va permetre descobrir un cultiu de 350 plantes de marihuana.

Les plantes estaven distribuïdes en diferents zones de la finca i algunes es trobaven a l’interior d’un hivernacle. També van localitzar un cubell amb cabdells preparats per la seva distribució.

El mateix dia es va detenir al responsable de la plantació, un home de 51 anys, de nacionalitat romanesa i veí d’Ulldecona, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

En el cas d’Amposta, el passat dia 10 de juliol els agents van localitzar un cultiu de 60 plantes de marihuana en un pis que prèviament havia estat ocupat.

Els policies també van comprovar que la instal·lació disposava de tots els sistemes d’enllumenat i climatització adequats pel creixement de les plantes, els quals estaven connectats il·legalment a la xarxa de subministrament elèctric.

Les indagacions dels agents van permetre, el passat 16 de juliol, la localització i detenció del responsable del cultiu, un home de 24 anys, de nacionalitat romanesa i veí d’Amposta, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric

Els detinguts van quedar en llibertat després de declarar en seu policial i resten pendents de comparèixer davant l’autoritat judicial competent quan siguin requerits.