Amposta ha acollit prop de 250 empresaris i empresàries als Premis Cambra 2018

Prop de 250 empresaris i empresàries de les Terres de l’Ebre, van presenciar en directe aquest divendres la cinquena edició dels Premis Cambra. Un acte presidit per la Sra. Marta Felip, Secretaria d’Empresa i Coneixement de la generalitat de Catalunya, juntament amb l’alcalde d’Amposta, Sr. Adam Tomàs i del president de la Cambra de Comerç de Tortosa, Sr. José María Chavarria.

L’acte que va tenir lloc a l’auditori Municipal d’Amposta, va ser conduit per la periodista Clara Tena, Quique Pedret i va comptar amb una genial intervenció de lo Noi, “dels Quicos”. El Mentalista David Baró, va ser l’encarregat de fer més amena la gala, amb els seus efectes de mentalisme, i de com la ment pot influir amb l’estat de les persones, els directius de les empreses, o en la ment dels comercials al entrevistar-se amb un client.

La gala va finalitzarà amb un sopar Networking a benefici de Creu Roja Amposta. Aquesta entitat va rebre un donatiu de 2.300€, aportació per part del públic participant, i va ser lliurat a la presidenta de Creu Roja Amposta, Sra. Tere Reche.

Les empreses guardonades en cadascuna de les categories van ser:

  • INTERNACIONALITZACIÓ: SAT LTDA APÍCOLA EL PERELLÓ – MEL MURIA
  • MILLOR ESTRATÈGIA I INICIATIVA: COMERCIALIZADORA AVÍCOLA SUBIRATS S.L.
  • INNOVACIÓ: CONTROLPACK SYSTEMS S.L. i TEKDOM
  • TIC: JABIL
  • RESPONSABILITAT SOCIAL EMPRESARIAL: OLI I VINS ECOLÒGICS. HELGA HARBIG. BIOPAUMERÀ
  • EMPRENEDORIA: SERVIDEL TOURIST RENTAL SLU / FERNWEH – Delta de l’Ebre i EQUIPO MADERA

D’altra banda, els reconeixements van ser per:

  • CAIXABANK pels 100 anys de l’obertura de la primera oficina a les Terres de l’Ebre.
  • DO TERRA ALTA per l’organització dels actes de la sisena edició del concurs “Grenaches du Monde 2018”, que va arribar per primer cop a Catalunya i que va tenir lloc com a seu oficial la Denominació d’Origen Terra Alta.
  • CARTODELTA per la trajectòria de l’empresa fundada l’any 1990.

Els Premis Cambra, que són un guardons bianuals i es lliuren de forma itinerant, tenen com a objectiu estimular, donar suport i alhora agrair l’esforç de les empreses en quatre àmbits: la internacionalització, la responsabilitat social empresarial, la innovació i la millor estratègia i iniciativa. També es fan tres reconeixements que atorga directament el jurat a proposta de les diferents associacions empresarials, comercials i turístiques.