Els ampostins Gerard Gonell i Aleix Jiménez, campió i subcampió d’Espanya júnior d’esgrima

La Sala d'Esgrima d'Amposta té forta presència en els campionats que es diputen aquest cap de setmana

Gerard Gonell i Aleix Jiménez, tiradors de la Sala d’Esgrima d’Amposta, han quedat campió i subcampió respectivament del Campionat d’Espanya júnior que aquest cap de setmana s’està disputant a la localitat madrilenya de San Lorenzo del Escorial. Tots dos ho han aconseguit en la categoria individual masculina, en la qual els també representants del SEA-T Guillem Martínez i Aleix Martí han quedat 14è i 15è respectivament.

Per la seva banda, la representació de la Sala d’Esgrima d’Amposta en la categoria individual femenina no ha tingut tanta sort, ja que Paula Vidal i Anaís Pujol han quedat 14a i 15a respectivament. Aquest dissabte, dedicat íntegrament als campionats júniors, també s’ha disputat el masculí per equips, en el que la SAE-T representada per Gerard Gonell, Aleix Jiménez, Guillem Martínez i Aleix Martí ha quedat en segona posició.

Aquest diumenge es disputaran els campionats de la categoria sub-23, en què la Sala d’Esgrima d’Amposta estarà representada pels mateixos tiradors que han disputat la categoria júnior. Dilluns serà el torn de la categoria absoluta, on l’equip ampostí estarà representat al campionat individual masculí per Àngel Fabregat, Eugeni Gavaldà, Gerard Gonell, Aleix Jiménez i Guillem Martínez. A la categoria individual femenina i participarà Anaís Pujol, mentre a la categoria masculina per equips seran Àngel Fabregat, Eugeni Gavaldà i Gerard Gonell els que intentaran que la SAE-T segueixi dominant en la competició d’espasa estatal.