Brutal pallissa homòfoba en una discoteca a Deltebre

En comptes d'intervenir, la gent aprofitava la trifulga per enregistrar-ho tot

Una parella va patir, durant la revetlla de Sant Joan, una brutal agressió homòfoba en una discoteca a la localitat de Deltebre. Les víctimes, que ja han denunciat els fets als Mossos d’Esquadra, asseguren que als serveis de la discoteca es van intercanviar unes paraules que evidenciaven la seva relació sentimental i, en escoltar-les, un home alt i corpulent els va agredir.

Una de les víctimes assegura que l’agressor va sortir del lavabo, va agafar el seu company pel coll i va començar a donar-li cops de puny i puntades de peu. En aquell moment, es va afegir un segon agressor, mentre la gent aprofitava la trifulga per enregistrar-ho tot. La baralla es va allargar durant uns 10 minuts fins que el personal de seguretat del local va intervenir.

Posteriorment, les dues víctimes van alertar els serveis d’Emergències 112, que van mobilitzar a una patrulla dels Mossos d’Esquadra i una de la Policia Local de Deltebre. Va ser al Centre d’Atenció Primària (CAP) de Deltebre on van ser atesos per contusions, una fractura òssia, hemorràgia i diversos traumatismes per tot el cos.

Segons recull ‘El Caso’, les víctimes han expressat que la seva intenció no era cridar l’atenció, ja que sempre volen mantenir la intimitat. No obstant això, volen que els agressors siguin detinguts i que aquest tipus d’agressions de caràcter homòfob no es tornin a repetir.