Reclamen que es resolguin els problemes d’il·luminació de la pista municipal de petanca de la Mitjana

Els usuaris de la instal·lació porten anys demanant a la Paeria que executi unes millores sense les quals no poden entrenar ni celebrar competicions nocturnes en aquest espai esportiu del barri de Pardinyes

0
156
Cosum Gencat MORAT (juny 2019) 728×90

El grup municipal del PDeCAT i Unió a la Paeria ha presentat una proposta de resolució a la comissió Informativa de les polítiques de drets i serveis a les persones, per a la política cultural, de l’educació, esports i de la participació d’aquest mes de gener per arranjar els problemes elèctrics i de falta d’il·luminació de la pista municipal de petanca de la Mitjana, al barri de Pardinyes. El text demana que en un termini màxim de tres mesos es faci un estudi sobre el cost d’arranjament d’aquesta instal·lació i que, en els dos mesos següents, s’executin les actuacions necessàries.

Els regidors del PDeCAT han recollit la queixa dels usuaris de la pista de petanca de la Mitjana que, des de fa anys, es queixen de manca d’il·luminació a les seves instal·lacions. Els responsables del Club Petanca La Mitjana, amb el suport de la Comissió d’Esports de Pardinyes i de la junta d’ORVEPARD han reclamat en reiterades ocasions l’arranjament d’aquestes instal·lacions per escrit i passant pel Registre General de l’Ajuntament. Segons expliquen, ho van fer els anys 2008, 2009 i 2012 i també des del 2016 en diverses reunions amb la regidora i el regidor del barri.

Les persones que utilitzen aquesta instal·lació municipal consideren necessària la revisió de la línia elèctrica i l’actualització de la potència del quadre elèctric de la pista. A més es queixen que la poca llum que hi ha tampoc no compleix amb l’alçada reglamentària a la que haurien d’estar els focus i, per tant, els entrenaments i possibles competicions nocturnes s’han de desplaçar a altres instal·lacions de la ciutat on sí que es compleixen les condicions per a la pràctica d’aquest esport.

FER UN COMENTARI