Política

La traca final de la campanya electoral se centra en Tarragona

Pedro Sánchez, Ayuso o Aragonès aterren a la ciutat per tancar la campanya catalana

Els partits polítics esgoten les últimes hores de campanya electoral i focalitzen esforços a les places clau. Avui la majoria de les candidatures celebraran un gran míting final, però una ciutat s’ha convertit en la protagonista de l’última jornada de campanya.

Tarragona és avui l’escenari per on estan passant les principals estrelles de la política espanyola i catalana. El dijous al vespre ja va venir el líder del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo, a celebrar un acte a Casa Miret. Però aquest migdia ha aterrat la personalitat dels populars que probablement arreplega més adeptes arreu de l’Estat. La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, s’ha passejat pel mercat de Sant Pere i Sant Pau per donar suport a Alejandro Fernández.

Per si això no fos suficient, la gran sorpresa ha arribat unes hores abans. LA CIUTAT ha informat des del lloc dels fets de la inesperada arribada del president Pedro Sánchez a Tarragona. El líder socialista ha aparegut sense avisar al Mercat Central i s’ha passejat pels carrers de la localitat entre un núvol de seguidors que reclamaven una fotografia amb ell. Acompanyant el president, també han estat l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales; la candidata per la província, Rosa Maria Ibarra, o la primera tinenta d’alcalde, Montse Adan.

A la tarda continua la campanya

Per tancar el dia, està previst també que els principals líders d’Esquerra acabin la campanya electoral a Tarragona. L’actual president Pere Aragonès, el president del partit Oriol Junqueras o el portaveu al Congrés Gabriel Rufián realitzaran un míting a la Pèrgola del Serrallo a les 19.00 hores.

Tarragona repartirà el 12M 18 escons. Encara que els socialistes parteixen com a favorits, tenen el hàndicap de no haver guanyat mai a la província. Tant Junts, històrics guanyadors a la demarcació, com Esquerra, que va assolir el triomf el 2021, li disputaran la primera plaça.

Adrià Miró

Graduat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster de Comunicació Política i Social per la Universitat Ramon Llull. Cap de redacció i responsable de continguts polítics.

Missatges recents

Cremen diversos contenidors a Viladecans

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han treballat aquesta passada nit en l'incendi de…

17 minuts fa

Alerta alimentària per listèria en aquest salmó fumat: les 15 marques afectades

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (Aesan) ha emès una alerta sanitària a causa…

28 minuts fa

Els partits surten a la caça del vot jove en la recta final de la campanya

Els partits surten a la caça del vot jove en la recta final de la…

42 minuts fa

Un home salta del seu tractor en fallar-li els frens mentre baixava un pendent

Un home ha patit un accident mentre viatjava en el seu tractor durant la tarda…

11 hores fa

ERC dona suport al Patronat del Corpus perquè el Corpus sigui declarat Festa d’Interès Local

La portaveu del grup d'Esquerra Republicana a la Paeria, Jordina Freixanet, i la regidora d'ERC…

12 hores fa

Salvador Illa: “Més Europa és més Baix Llobregat”

El primer secretari del PSC i candidat electe a la presidència de la Generalitat, Salvador Illa,…

12 hores fa

Esta web utiliza cookies.