Detingut un capellà per realitzar un trio sadomasoquista en una església

A més, les prostitutes estaven gravant l'escena per després publicar-ho a internet.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Els fets van succeir als Estats Units, a la localitat de Pearl River, a Louisiana. Tot i que va ser l’any 2020, no ha estat fins ara que s’ha dictat sentència. El municipi segueix en estat de xoc després del trio sadomasoquista amb dues prostitutes a l’altar de l’església de Sant Pere i Sant Pau que va realitzar el sacerdot.

L’acte sexual s’estava duent a terme de matinada, quan van ser enxampats per un fidel que passejava en aquells moments pel carrer i va decidir apropar-se a l’església en veure les llums enceses. Va ser en aquell moment quan el fidel va veure al capellà lligat, amb les dues prostitutes. Tot seguit, l’home va trucar a la policia i els tres van acabar detinguts. A més, les prostitutes estaven gravant l’escena per després publicar-ho a internet.

Van declarar que el sexe havia estat consensuat entre els tres, però van ser acusats d’obscenitat per dur a terme actes sexuals a una església. De fet, una d’elles va anunciar que volia publicar el vídeo a Twitter sota el nom “Profanar a la casa de Déu”. L’arquebisbe de Nova Orleans va ordenar cremar l’altar.