Una nena de 4 mesos i un nen de 3 anys moren assassinats pels pares

Els agents van traslladar els menors fins a l'hospital on els metges només van poder certificar la mort

Dos menors, un de 4 mesos i un de 3 anys, han estat cruelment assassinats per part dels pares als Estats Units. En concret, les morts d’aquests dos nens s’han produït a l’estat de Nova Jersey

Pel que sembla, en aquests dos casos han estat els seus dos pares els que han decidit posar fi a la vida de la seva filla de només quatre mesos i del seu fill de tres anys.

Segons han informat mitjans internacionals, el primer assassinat va tenir lloc el 10 de novembre passat. L’assassinat va passar en un habitatge familiar situat al comtat de Middlesex, a Nova Jersey.

Segons la versió del pare, el succés va passar quan la nena de quatre mesos va caure des d’un gronxador . Tot just comprovar que la recent nascuda no respirava, l’home de 22 anys va decidir trucar a l’equip d’Emergències.

Quan els agents van arribar a la direcció indicada van trobar un testimoni realitzant la RCP a la petita . Tot i això, ni el testimoni ni l’equip mèdic va poder fer res per salvar-li la vida.

Després de la declaració de pare de 22 anys i dels metges forenses, la jutgessa encarregada de la investigació d’aquest homicidi decidia detenir dimarts 15 de novembre passat el progenitor de la nena en considerar-lo responsable directe de la mort de la seva filla.

En menys de 72 hores, un altre homicidi un menor va sacsejar la societat nord-americana. Va ser diumenge passat 13 de novembre quan en un refugi de persones sense llar del barri novaiorquès de Queens es va produir un altre cruel i brutal succés.

Cap a les 19 hores de diumenge, la Policia va rebre una trucada en què asseguraven que un nen de només tres anys s’estava ofegant en refugi per a persones sense llar situada al barri de Nova York. Tot just arribar al recinte, els agents van traslladar el menor fins a l’hospital on els metges només van poder certificar la seva mort.