Mor una jove en caure en una màquina trituradora de patates

La jove de 24 anys, va acabar aixafada pel suport del motor

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Una dona de 24 anys ha mort en un accident en el seu lloc de treball, després de caure en una trituradora industrial de patates.

La jove, Rafaela Alves dos Santos, va caure sobre una cinta transportadora que transportava les patates per a tallar-les en xips i va ser aixafada pel suport del motor.

 

L’empresa Bem el Brasil Aliments, que havia contractat la dona a través d’una empresa externa, assegura haver obert una recerca sobre el succés. A causa de l’accident, la jove va sofrir un traumatisme cranial que li va causar la mort.

Moments abans, segons Cronica Directo, la treballadora havia estat separant patates de la matèria orgànica en la cinta transportadora. Un company seu que estava al seu costat va explicar que la cinta transportadora es va apagar, però de sobte es va encendre automàticament, portant a Rafaela a tota velocitat cap al suport del motor. Segons els informes, els treballadors responsables de les operacions a la fàbrica no poden detallar per què la màquina es va encendre de manera automàtica.