fbpx
Dilluns, 26 de febrer de 2024
És notícia

Intenta desenvolupar la musculatura del seu penis aixecant pesos i acaba hospitalitzat

Avatar photo

Un entrenador i fisicoculturista va acabar hospitalitzat després d’intentar desenvolupar el seu membre viril amb el mateix mètode que havia fet servir amb èxit amb la resta del seu cos: aixecar pesos.

Segons consigna el rotatiu Daily Mail, el jove de 24 anys “va introduir el penis flàccid a l’orifici d’un disc de tres quilos”. Un cop fet això va intentar excitar-se sexualment —l’informe no diu com— perquè el seu membre s’endurís per tal de poder d’aixecar el pes.

Quan el seu penis va quedar calçat a pressió al forat, el culturista no es va preocupar, ja que això li facilitava el seu propòsit. Així, i malgrat sentir un dolor lleu i notar una mica d’inflor, va iniciar els seus exercicis d’halterofília íntima.

UN CAS CLÍNIC

“Després d’una estona, quan la intensitat del dolor i la inflor van augmentar, va intentar treure’s el pes i no va poder fer-ho, llavors va entrar en pànic i va decidir visitar el metge”, es llegeix a l’informe elaborat pels facultatius que es van ocupar del seu cas, publicat a la revista especialitzada Urology Case Reports.

L’article detalla que el jove va arribar a l’hospital dues hores després de notar l’embussament, traslladat per alguns familiars. Els uròlegs van descriure el penis com a “empresonat” i van compartir imatges de l’inflamat membre.

Els intents de lliscar el disc amb un gel analgèsic no van tenir èxit, igual que els medicaments i els esforços quirúrgics inicials. Finalment, se les van enginyar per reduir la inflor i retirar el pes. El pacient va rebre l’alta l’endemà.

Els casos de persones que requereixen atenció mèdica per introduir el fal·lus en llocs inapropiats no són tan estranys com es podria pensar. En aquest darrer cas, l’originalitat rau en el fet que el pacient no intentava obtenir plaer sexual, sinó desenvolupar musculatura en aquesta part del cos.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Firauto dedica un espai a la mobilitat elèctrica

Notícia següent

Recomanacions de mobilitat per la coincidència del Barça-Sevilla amb el concert de Joaquín Sabina

Notícies relacionades