La Bibliotèca Generau de Vielha celebra el seu 20è aniversari

Del 23 al 26 de novembre hi haurà diferents activitats culturals en aquest equipament

La Bibliotèca Generau de Vielha ha fet públic el cartell amb els actes de celebració del seu 20è aniversari organitzat per l’àrea de cultura de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran. Enguany, aquesta fita tindrà lloc durant la setmana del 23 al 26 de novembre.

L’aniversari es va iniciar fa unes setmanes amb un parell de concursos. D’una banda, la 6a edició del Concurs de Microrelats a través de la xarxa social Twitter. Per a participar era necessari que cada usuari d’aquesta plataforma seguís el compte de la Biblioteca, i que piulés un relat de 280 caràcters. Enguany, la temàtica triada per al concurs era «L’univers en la seva magnitud», sent un microrelat de creació pròpia i que no hagi estat premiat en altres concursos.

A més, també es va celebrar el 5è Concurs de fotografia «Eth mèn repopet», que duu a terme la Biblioteca, juntament amb l’Ajuntament i l’àrea de Pediatria de l’Espitau Val d’Aran. Aquest concurs pretén mostrar la vida diària dels bebès: sobre la lactància maternal, els jocs, els menjars, dormir…

Quant a les activitats pròpies d’aquesta setmana, el calendari és el següent:

– Dimarts 23 de Novembre: A les 17.30, lliurament dels premis dels concursos de microrelats i de fotografia

– Dijous 25 de Novembre: A les 17.30, celebració d’una nova edició de l’activitat Iogacontes amb Silvana Penino. Hi ha places limitades. Per a reservar plaça és necessari trucar al telèfon 973640768.

– Divendres 26 de Novembre: A les 17.30, espectacle de titelles amb el conte africà ABIYOYO, amb la companyia invisible. Una història típica de la cultura zulú i que està recomanada a partir dels 3 anys.