L’Ajuntament de Tremp, a través del programa Al teu gust, ha programat aquest seminari de conducció de tast d’olis. La temàtica del curs sorgeix d’acord amb l’associació de productors d’oli del Pallars, i es concreta en un moment en què el sector de l’oli al Pallars està en creixement i desperta la curiositat d’experts, cuiners i dels consumidors en general.
El curs va adreçat a productors d’oli, així com professionals de la restauració i el comerç especialitzat en producte agroalimentari i gourmet. L’objectiu és dotar els participants de coneixements pràctics que els permetin aportar un valor afegit a l’hora de promocionar i vendre els olis del Pallars, tenint en compte també que els olis d’alta qualitat que s’elaboren a la comarca tenen un gran interès tant a nivell organolèptic com de la salut.
La proposta formativa ha tingut lloc aquesta setmana i s’ha estructurat en dues parts. En primer lloc s’ha fet una sortida d’una jornada per conèixer la Cooperativa Agrícola de Cabacés, al Priorat, i el projecte Identitat Olive Oil, a l’Horta de Sant Joan, que compta amb diferents finques, un molí i una sala de tast.
Els dos dies següents s’ha dut a terme la formació amb contingut teòric i pràctic a càrrec dels experts de l’IRTA, Antònia Ninot i Agustí Romero a l’Espai Taller de la Pobla de Segur.
L'incendi forestal a la Serra de les Fites, a la Pobla de Massaluca (Terra Alta),…
Una persona ha aparegut morta aquest dissabte a la matinada a la platja de Sant…
El PSC guanyaria les eleccions del pròxim 12 de maig, segons el sondeig que publica…
El Pavelló Olímpic Municipal va acollir ahir a la tarda la cerimònia de cloenda de…
El nou bloc quirúrgic de l’Hospital Comarcal de Blanes, que cobreix sanitàriament la Selva Litoral…
La independència perd pes als primers vídeos electorals. Aquesta vegada estan més centrats en els…
Esta web utiliza cookies.