L’Ajuntament de Tremp, a través del programa Al teu gust, ha programat aquest seminari de conducció de tast d’olis. La temàtica del curs sorgeix d’acord amb l’associació de productors d’oli del Pallars, i es concreta en un moment en què el sector de l’oli al Pallars està en creixement i desperta la curiositat d’experts, cuiners i dels consumidors en general.
El curs va adreçat a productors d’oli, així com professionals de la restauració i el comerç especialitzat en producte agroalimentari i gourmet. L’objectiu és dotar els participants de coneixements pràctics que els permetin aportar un valor afegit a l’hora de promocionar i vendre els olis del Pallars, tenint en compte també que els olis d’alta qualitat que s’elaboren a la comarca tenen un gran interès tant a nivell organolèptic com de la salut.
La proposta formativa ha tingut lloc aquesta setmana i s’ha estructurat en dues parts. En primer lloc s’ha fet una sortida d’una jornada per conèixer la Cooperativa Agrícola de Cabacés, al Priorat, i el projecte Identitat Olive Oil, a l’Horta de Sant Joan, que compta amb diferents finques, un molí i una sala de tast.
Els dos dies següents s’ha dut a terme la formació amb contingut teòric i pràctic a càrrec dels experts de l’IRTA, Antònia Ninot i Agustí Romero a l’Espai Taller de la Pobla de Segur.
L'acusada de matar l'anciana que cuidava a Reus el setembre de 2022 ha admès que va retirar diners del compte…
El Port de Tarragona ja ha iniciat els treballs d’instal·lació de les noves defenses marítimes al Moll de Catalunya. Es…
Un tràgic incident va tenir lloc aquest dimecres a la tarda a Uceda, Guadalajara, quan un adolescent de 14 anys…
Tere Reverté Archs, una de les impulsores de la Colla de Tabalaters i Dolçainers “Sanfaina”, serà la pregonera de les…
Esquerra Cambrils ha fet avui una roda de premsa de valoració dels primers 100 dies de govern del nou executiu…
El Servei Català de Trànsit ha informat que aquesta tarda s’ha registrat un sinistre viari mortal al punt quilomètric 11,5…
Esta web utiliza cookies.