La policia va rebre l'avís dissabte cap a les 14.00 hores d'un testimoni que havia vist com el noi entrava a l'aigua, en una zona propera a Talarn (Pallars Jussà) i que després ja no en va sortir.
El Grup Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers, submarinistes de la unitat aquàtica dels Mossos i bombers de Tremp i de Balaguer es van desplegar a la zona per intentar localitzar el jove, sense èxit. El dispositiu s'ha reactivat aquest matí a primera hora per continuar amb la cerca.
Els cossos de rescat van centrar els seus esforços a localitzar el jove a la presa del pantà de Sant Antoni, una zona amb uns 40 metres de profunditat.

"Busquem amb unes circumstàncies difícils", va explicar el delegat de l'Alt Pirineu i Aran, Josep Castells, que va afegir afegit que l'aigua és "molt freda" i el corrent de l'aigua dificulta "extraordinàriament" la recerca.
Segons ha apuntat l'alcalde de Talarn, Àlex Garcia, els agents utilitzen un robot per facilitar les tasques de localització del jove.
UN OFEGAT A LA MATEIXA PRESA
El noi, de 14 anys, veí de Tremp, no és l'única possible víctima que es va produir aquell dia al pantà. Passades les sis de la tarda, els serveis d'emergència van ser alertats d’un altre contratemps al pantà a l’altura de la Pobla de Segur.
Un home de 65 anys va morir en caure d’una llanxa. Per causes que es desconeixen i s’investiguen, una llanxa amb dos ocupants es va descontrolar a l’altura de la depuradora d’aigües de la Pobla.
Un d’ells es va colpejar al cap amb l’embarcació, va caure a l’aigua i es va ofegar. Els serveis d’emergència no van poder fer res per salvar-li la vida.
"L'aparell llença unes ones i quan detecta alguna cosa, els cossos de rescat miren a través d'una pantalla en 3D per veure exactament què hi ha", ha explicat. Així mateix, Garcia ha destacat que des de l'Ajuntament es dona el suport necessari en matèria d'avituallaments al cos de Bombers, Mossos d'Esquadra i tècnics del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).