L’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell organitza audicions per Santa Cecília

Les sessions, que tindran lloc a Sant Domènec, seran només obertes per l‘alumnat del centre

Per commemorar Santa Cecília, patrona dels músics, l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell ha organitzat un seguit d’audicions que tindran lloc entre el 21 i el 26 d’aquest mes de novembre.

Les activitats s’iniciaran aquest pròxim diumenge dia 21 amb una sessió on l’alumnat de bateria i acordió podran gaudir de la xerrada-concert sota el títol ‘Origins’ a càrrec de músics amb una gran carrera professional i de renom com Santi Arisa (bateria) i Giuseppe Costa (acordió i veu). Aquest taller, que és exclusivament pels alumnes de bateria i acordió, es realitza gràcies a Portal Música que ofereix desinteressadament l’espectacle per l’escola.

A partir del pròxim dilluns 22 de novembre, dia de Santa Cecília, i fins divendres 26, cada tarda a partir de 2/4 de sis, es portaran a terme les audicions d’instrument a la sala Sant Domènec.

En aquestes audicions l’alumnat interpretarà obres del repertori que està treballant en aquest curs. Alhora, els companys i companyes podran escoltar-los, com així també les altres especialitats instrumentals.

Val a dir que aquestes audicions musicals es portaran a terme a la sala Sant Domènec, obertes només per l’alumnat de l’Escola Municipal de Música.