Tot a punt perquè la Seu Vella de Lleida aculli els XIV Premis Ap! Lleida

L'acte tindrà lloc el 22 d'octubre

L’Associació d’Empresàries de Lleida i Pirineus ja ho té tot a punt per celebrar el proper 22 d’octubre la XIV edició dels Premis Ap! Lleida, una celebració que es durà a terme un any més en un escenari molt especial de la ciutat: la Seu Vella.

Una edició que es recupera després de l’aturada del 2020, arran de la pandèmia, i que arriba amb més força que mai i amb unes premiades de màxim nivell. “Els guardons que s’entregaran el proper dia 22 d’octubre volen fer un reconeixement a la vàlua de la dona i posar en valor el gran talent femení que tenim al territori”, apunta Laia Rogel, presidenta d’Ap! Lleida. I afegeix: “Tot i que és una edició especial, ja que aquests premis busquen distingir dones que han estat capaces de consolidar la seva empresa tot i l’impacte de la pandèmia, o bé que s’han reinventat i han aconseguit seguir endavant en uns moments molt difícils”.

Els XIV Premis Ap! Lleida distingiran un total d’onze grans dones i faran també tres importants reconeixements: a les quatre primeres dones que van entrar a la Guàrdia Urbana de Lleida; a l’Associació Refem, per qui enguany Ap! Lleida ha aconseguit un rècord de recaptació; i al col·lectiu d’Infermeres de Lleida, per la seva gran tasca durant la pandèmia de la Covid-19.

Laia Rogel recorda la necessitat de mantenir vius els Premis Ap! Lleida i de la importància que tenen pel territori: “Avui dia, aquests guardons s’han convertit ja en un referent al territori; són marca. I mostra d’això és la gran participació que reben any rere any per part de la ciutadania lleidatana”.