La Seu d’Urgell organitza una vintena d’activitats per La Marató de TV3

Els actes per sumar-se a ‘La Marató que trenca murs’ comencen demà dissabte, 11 de desembre, amb un taller infantil, música, berenar i una encesa solidària a la plaça del Codina, a les cinc de la tarda.

Demà dissabte 11 de desembre, a les cinc de la tarda, la Seu d’Urgell inicia el programa d’activitats solidàries a favor de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio amb un taller infantil, música, berenar, activitats per moure l’esquelet i encesa solidària, a la plaça del Codina, organitzar pel veïns d’aquesta mateixa plaça.

Enguany, la Marató de TV3 que se celebrarà el diumenge 19 de desembre està dedicada a la salut mental amb el lema ‘La Marató que trenca murs’. Una edició que té com a objectiu sensibilitzar sobre la salut mental, i contribuir així a la normalització i visibilitat d’aquests trastorns.

Així doncs, un any més, la capital alturgellenca ha organitzat un total de 21 activitats per mobilitzar a la ciutadania que en aquesta trentena edició de La Marató té com a finalitat recaptar fons per millorar la qualitat i l’esperança de vida de les persones afectades per trastorns mentals.