Autobús gratuït a disposició dels ciutadans de La Seu per anar al cementiri per Tots Sants

Estarà disponible el dilluns 1 de novembre de les de 10 a les 14 hores i de les 16 a les 18 hores

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell tornarà a posar aquest pròxim dilluns 1 de novembre, festivitat de Tots Sants, un servei d’autobús gratuït per arribar fins al cementiri municipal. L’autobús funcionarà durant tot el dia, concretament de les deu del matí a les dues del migdia i de les quatre a les sis de la tarda.

L’objectiu d’aquest servei de transport pel dia de Tots Sants respon a facilitar el desplaçament fins al cementiri municipal a totes aquelles persones que no disposen de vehicle, així com també per a persones grans o ciutadans amb dificultats de mobilitat.

Aquest autobús tindrà parades a la rotonda de Bisbes Prínceps (Plaça Europa), al carrer Comtat d’Urgell (Plaça Lleteries), a la plaça de Mossèn Pere Pujol, al carrer Bisbe Iglesias Navarri (pavellons militars) i a la plaça Catalunya (davant gestoria).

Pel que fa al recinte del propi cementiri, durant aquests dies hi haurà operaris de suport que es trobaran a disposició de totes aquelles persones que el visitin. El cementiri municipal restarà obert de les vuit del matí fins a les set del vespre.