La Seu d’Urgell convida a gaudir de les exposicions de la ciutat

Exposicions obertes per a tots els públics i gratuïtes

Un any més, la ciutat urgellenca, acull diferents exposicions durant el període d’estiu, trobant-les a Sala La CuinaSant Domènec i el pati de la biblioteca de Sant Agustí.

Bitxos

El 5 de juliol de 2022, es va inaugurar l’exposició ‘Bitxos’, presentada per Josepa Travé. En aquesta activitat s’hi podrà veure unes 40 obres realitzades amb pintura,, juntament amb díptics, tríptics i composicions d’una dotzena de quadres petits, a més d’un centenar de bitxos realitzats en ceràmica, que es passegen per dins i per entremig dels quadres. Es podrà veure fins al 27 d’agost a Sant Domènec.

Les 35 cadires de Can Pere

Una exposició que fins al 31 d’agost estarà exposada a la biblioteca de Sant Agustí, i on participen 24 artistes de la Seu d’Urgell, Andorra i Barcelona. Un projecte per reinterpretar i intervenir amb un objecte tant quotidià com es la cadira.

Mensulae

Inaugurada del 5 d’agost, es podrà visitar fins al 30 de setembre, on es podrà veure obres tant d’alumnes com d’exalumnes de l’Espai Municipal d’Art. Aquesta mostra s’ubica a la Sala La Cuina, comptant aproximadament amb 300 peces entre quadres de vinil, acrílics i oli, així com collage, ceràmica, paper maixé, entre altres.