La Federació d’Associacions d’Hostaleria de la Província de Tarragona i Repsol han celebrat aquest matí la tradicional trobada anual del Consell d’Experts de l’AEHT, format pels 13 millors restaurants del territori. Un acte que enguany ha tingut lloc en un escenari inèdit, el Nou Estadi Costa Daurada, símbols de la relació entre esport, hostaleria i indústria química com a motors econòmics del territori.
La trobada ha comptat amb la participació de Javier Sancho, director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona; Francesc Pintado, president de l’AEHT; Manel Ortiz, coordinador del Consell d’Experts de l’AEHT i Josep M. Andreu, director de l’àrea de Negoci, Marca i Responsabilitat Social del Gimnàstic de Tarragona.
Danae Boronat ha estat la conductora i ambaixadora de l’acte i, com a tarragonina vinculada al món de l’esport i de la comunicació, ha donat la benvinguda al camp als 13 xefs, vestits amb la samarreta personalitzada del Nàstic, destacant que “L’esport és una metàfora perfecta dels valors compartits amb el sector hostaler i químic: esforç, treball en equip, constància i excel·lència”.
Durant l’acte, Repsol ha reafirmat el seu compromís amb la gastronomia del territori renovant el conveni de col·laboració amb l’AEHT i consolidant així una aliança estratègica. Francesc Pintado ha agraït el suport de Repsol perquè “Any rere any ens ajuden a promoure la qualitat i l’excel·lència de la gastronomia de la província”.
Javier Sancho, director del Complex Industrial de Tarragona de Repsol ha subratllat la simbiosi entre la indústria química i el turisme, destacant que “la química i l’hostaleria comparteixen una mateixa filosofia de treball en equip, innovació i aposta per la qualitat.”
Finalment, Josep M. Andreu ha destacat la importància de crear sinergies entre l’esport i la gastronomia per potenciar la imatge del territori: “La connexió entre esport i gastronomia ens permet reforçar la marca Costa Daurada i posicionar-nos com a destinació d’excel·lència.”
L’acte ha culminat amb una fotografia que ha reunit els 13 xefs guardonats amb Soles Repsol i Estrelles Michelin de la província de Tarragona, tots ells membres del Consell d’Experts de l’AEHT:
Manel Ortiz ha ressaltat la importància del Consell d’Experts com a pilar fonamental per a la projecció de la gastronomia tarragonina: “És l’eix vertebrador del nostre talent culinari i una plataforma que impulsa el coneixement i l’experiència dels grans xefs del territori.”
Aquesta trobada històrica al Nou Estadi Costa Daurada ha demostrat que, quan la gastronomia, l’esport i la indústria química uneixen esforços, el territori es projecta amb més força cap a l’excel·lència i la innovació. Un triplet de luxe que continua sumant per situar Tarragona al mapa de la qualitat i el talent.
Les activitats d’estiu d’enguany per a infants i joves a Encamp i al Pas de la Casa arriben carregades de…
Golf Costa Daurada continua teixint aliances amb empreses referents del territori i en aquest cas ha arribat a un acord…
La companyia aèria Ryanair ha comunicat que els preus dels seus vols augmentaran després d'un any amb tarifes reduïdes, que…
Sota el lema ‘La Pobla aposta pel futur’, dissabte passat va tenir lloc una nova edició de la Diada d’entitats,…
La 21a Trobada de nens i nenes dansaires de les escoles de Badalona tindrà lloc els dies 21, 22 i…
El diumenge 25 de maig Sant Sadurní acollirà la 38a Diada de la puntaire, que es celebra cada any a…
Esta web utiliza cookies.