Denuncien a PortAventura per fer fora d’una piscina una dona que feia topless

L'escriptora Bel Olid assegura que és una discriminació de gènere i assegura que no són tant restrictius pel que fa a portar mascareta

L’escriptora Bel Olid ha denunciat que la van fer fora d’una piscina de PortAventura per fer topless. “Per anar vestida exactament igual que molta altra gent que s’hi banya: amb pantaló de banyador”, apunta en una publicació a les seves xarxes socials, apuntant cap a una discriminació de gènere en els fets.

Segons la mateixa Olid ha explicat a Nació Digital, es trobava a la piscina amb la seva família quan un socorrista es va apropar per dir-li que s’havia de posar la part de dalt. L’escriptora s’hi va negar apuntant que es tractava d’una discriminació de gènere i el treballador li va contestar que només l’informava de les normes. Olid va seguir fent topless a la piscina fins que la direcció de l’hotel li va demanar que abandonés la piscina.

L’escriptora s’ha mostrat molt molesta amb la situació i acusa PortAventura de ser molt restrictius amb aquesta norma, però després no ser-ho amb d’altres com l’obligatorietat de portar mascareta en espais compartits. “Ensenyar els pits no va contra la salut pública, però portar la mascareta abaixada sí i aquí no passa res”, diu l’escriptora al citat mitjà.