fbpx
Divendres, 1 de març de 2024
És notícia

Vila-seca ja és ciutat 30

Avatar photo

Vila-seca ha finalitzat avui mateix la instal·lació de la senyalització vertical que indica la nova velocitat màxima de 30 km/h en zones urbanes. D’aquesta manera, Vila-seca s’ha avançat a la nova normativa de circulació que entrarà en vigor a mitjans del proper mes de maig a tot el país i que té en compte la recent irrupció dels vehicles de mobilitat personal com ara els patinets elèctrics.

Concretament al municipi, s’han instal·lat un total d’11 senyals de límit 30 km/h a les entrades de la població: 6 a Vila-seca, 2 a la Pineda i 3 a la Plana.
A nivell general, el límit a 30 km/h serà d’aplicació en tots els carrers d’un sentit o un carril per sentit, tot i que la velocitat encara es veurà més reduïda (fins als 20 km/h) a les vies de plataforma única i no variarà (50 km/h) en les vies de dos carrils o més per sentit.

Cal destacar que, a Vila-seca, aquests senyals informatius estan dissenyats i tematitzats amb elements singulars de cadascun dels tres nuclis urbans: Vila-seca, la Pineda i la Plana.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Espluga de Francolí homenatgerà a la Colla Sardanista Joventut Espluguina

Notícia següent

Grup Mimara obre a Tarragona

Notícies relacionades